Kā pārbaudīt, vai kāds nav bloķējis jūs Facebook Messenger lietotnē?

Sākums / Uzziniet / Kā pārbaudīt, vai kāds nav bloķējis jūs Messenger lietotnē Facebook?

Kā pārbaudīt, vai kāds nav bloķējis jūs Facebook Messenger lietotnē?

Autors Habiba Rehman 2018. gada 11. decembrī 2 minūtes lasītas

Ja esat draugs ar kādu no Facebook, nav svarīgi, vai jūs varētu viņiem nosūtīt ziņojumus, izmantojot Facebook Messenger. Tas ir tāpēc, ka pastāv iespējamība, ka viņi ir bloķējuši jūs no ziņojumapmaiņas Messenger. Tomēr, lai pārliecinātos par to, varat pārbaudīt, vai kāds jūs nav bloķējis pakalpojumā Messenger, veicot mobilajiem tālruņiem un darbvirsmai paredzētās darbības.

Kā pārliecināties, vai kāds ir bloķējis jūs pakalpojumā Facebook Messenger no sava tālruņa

  1. No sava tālruņa atveriet lietotni Messenger. Šādi parādīsies ekrāns, tiklīdz atvērsit lietotni.

    Šeit atradīsit visus savus ziņojumus, tostarp tos, kas saņemti no kontaktiem, kuri nav jūsu sarakstā. Atrodiet meklēšanas joslu ekrāna augšdaļā, kā izcelta bultiņa augšējā attēlā. Šeit jūs varat sākt rakstīt tās personas vārdu, par kuru vēlaties uzzināt šo informāciju.

    Piezīme. Bloķējot kādu lietotnē Messenger, šī persona netiek paslēpta no jūsu Messenger lietotnes draugu saraksta. Persona, kura jūs ir bloķējusi, joprojām var parādīties šeit, pat ja viņa jūs ir bloķējusi, taču jūs nevarēsiet viņam nosūtīt ziņojumu.

  2. Ir divi veidi, kā atvērt tērzēšanas logu draugam pakalpojumā Messenger. Jūs vai nu noklikšķiniet uz tērzēšanas, kas parādās pirmajā logā, kas parādās ekrānā, atverot lietotni. Vai arī meklēšanas joslā ierakstiet vārdu un atrodiet viņu vārdu.
  3. Tālāk ir redzams šāds attēls, pirms draugs mani bloķēja. Tā tas parādīsies. Tajā būs aktīva ziņu telpa, kurā ierakstīsit ziņojumu. Un jūs redzēsiet arī viņu pēdējo redzēto. Tas parāda, ka viņi nav bloķējuši.

    No otras puses, kad viņi jūs bloķēs, šādi izskatīsies tērzēšanas ekrāns Messenger. Jums vairs nebūs vietas, kur ierakstīt ziņojumu, un jūs nevarēsit redzēt viņu pēdējo reizi redzēto Messenger, un ekrāna beigās tiks parādīts papildu ziņojums ar tekstu “Jūs nevarat atbildēt uz šo sarunu”. Tas nozīmē, ka draugs ir jūs bloķējis.

    Ja jūs ilgu laiku neesat runājis ar draugu pakalpojumā Facebook Messenger, iespējams, ka viņi jūs ir bloķējuši. Varat izpildīt iepriekš minētās darbības, lai pārliecinātos, vai viņi jūs ir bloķējuši.

Kā pārliecināties, vai kāds no jūsu darbvirsmas ir bloķējis jūs pakalpojumā Facebook Messenger

  1. Pierakstieties savā Facebook kontā no darbvirsmas un noklikšķiniet uz Messenger ikonas, kas parādās ekrāna labajā augšējā malā, kā izcelta ar bultiņu zemāk esošajā attēlā.
  2. Tiks parādīts visu ziņojumu un sarunu nolaižamais saraksts. Tagad atkal šeit varat piekļūt ziņotajiem diviem veidiem. Vai nu noklikšķiniet uz drauga sarunas no šī ziņojumu priekšskatījuma, vai noklikšķiniet uz “Skatīt visu Messenger”, kas atrodas tā paša nolaižamā saraksta loga kreisajā stūrī.
  3. Noklikšķinot uz kādas no sarunām nolaižamajā sarakstā, kurā redzama jūsu saruna, tērzēšana tiks atvērta šādi.
  4. Uzrakstiet ziņojumu tukšajā ziņojuma vietā un nospiediet enter. Tiklīdz nospiedīsit ievadīšanas taustiņu, jūsu ziņa netiks nosūtīta, un parādīsies dialoglodziņš ar uzrakstu “Šī persona pašlaik nav pieejama”. Tas nozīmē, ka persona jūs ir bloķējusi.
  5. Ja jūs esat noklikšķinājis uz opcijas “Skatīt visu Messenger”, jūsu ekrāns parādīsies šādi.

    Noklikšķiniet uz sarunas ar draugu, kuram vēlaties apstiprināt, vai viņš jūs ir bloķējis. Vai arī ierakstiet viņu vārdu meklēšanas joslā ekrāna kreisajā augšējā malā.

  6. Ja persona jūs ir bloķējusi, jūs neredzēsiet vietu, kur rakstīt ziņojumu. Tā vietā lapas apakšdaļā rakstīsit “Jūs nevarat atbildēt uz šo sarunu”, kas nozīmē, ka jūsu draugs ir jūs bloķējis.

Bloķēšanas iemesli

Jebkuras lietotnes, tostarp Facebook Messenger, bloķēšanas funkcija ļauj lietotājam neļaut cilvēkiem sūtīt ziņojumus. Tas var būt ļoti noderīgs rīks, ja strādājat caur Facebook Messenger un jums ir jāsazinās ar nejaušiem cilvēkiem, izmantojot lietotni.